Tecken på att du är avundsjuk på honom av en anledning

Tecken på att du är avundsjuk på honom av en anledning

Innehåll

Hur vet du hur din partner känner för sin tidigare passion? Förståelse!

I var och en av våra liv och relationer finns det försvårande omständigheter som tidigare älskare. Vissa håller inte med skrik och skandaler och hatar varandra, den andra förblir vänner utan den minsta förevändning för unionens återupplivande, och det finns en tredje typ: när paret gick ihop men känslorna förblev. Hur kan du se till att du inte är ett piller för de mentala såren från tidigare relationer för din man, att du inte kommer att behöva använda råd om hur du kan överleva fusk i en nära framtid? Vi kan hjälpa dig att förstå vilka tecken som tyder på att din pojkväns ex är ett hot mot ditt förhållande.!

1. I hans hus finns det fortfarande saker av en tidigare flickvän

Det här är det första väckarklockan för dig! I köket, en mugg med hjärtan, som hans ex tydligt hade gett honom, i badrummet – burkar och flaskor med krämer och schampon som en man aldrig skulle köpa för sig själv, eller ännu värre – hennes tandborste, i rummet finns det souvenirer och presenter med romantiska övertoner – allt detta är saker från tidigare relationer. Varför blir han inte av med dem? Är de fortfarande kära för honom? Eller de blev helt enkelt bekanta för honom så mycket att han inte tänkte på vikten av att ta bort dem. Prata om det med din partner direkt, annars ser han på alla dessa föremål, han kommer ihåg sitt ex varje gång. Du behöver det?

2. Din partner kommunicerar med exen på sociala medier

Det är en sak när din man öppet kommunicerar med sin ex-flickvän framför dig, presenterade dig för henne och förklarade att ingenting hotar ditt förhållande och han och hans ex verkligen förblev vänner! En annan sak är när du får reda på att den som din man kommunicerar med i nätverket är hans ex. Och du kommer att ta reda på det av misstag, bokstavligen fånga din partner för korrespondens. Varför berättade han inte om henne direkt? Vad gömmer sig? Vad är han rädd för? Det verkar som om det är dags att ställa honom några frågor om orsakerna till att bryta upp tidigare relationer och för det första titta på hans svar och för det andra att analysera hans reaktion på denna konversation. Hans ansiktsuttryck och gester kan också berätta mycket.!

3. Din partner pratar ofta negativt om henne.

En person som inte bryr sig om sitt ex kommer inte vid varje minsta tillfälle komma ihåg henne med kommentarer, som hur dålig hon var! Så om din man gillar att komma ihåg på kvällen ett par fall där hans tidigare älskare hade fel, gjorde fel eller svarade, så är det här en annan larmklocka för dig. Det betyder att han inte glömmer henne, hans känslor lever fortfarande, även om de hålls på en viss förolämpning. Och de brukar stötas av nära människor och inte för dem vi är likgiltiga för. Prata med din partner om varför han fortfarande är så orolig för att prata om sitt ex, varför han ständigt nämner och säger hennes namn. Är såren från tidigare relationer ännu inte läkt??

4. Han undviker att prata om sitt ex.

Det händer också tvärtom: du frågar din partner om tidigare relationer, och han kommer plötsligt ihåg att han snarast behöver ringa sin chef, ta ut papperskorgen, gå till affären. Och allt detta just nu! I allmänhet är det vanliga schemat för att komma bort från konversationen. Eller ännu värre: när han nämner namnet på sin tidigare flickvän, släpper han taggar och tar till och med den mest oskyldiga frågan med fientlighet. Vad döljer detta beteende? Kanske är han rädd för att visa sina verkliga känslor om sitt ex och hans sanna reaktion på deras förhållande? Här kan du inte klara dig utan seriöst samtal.

Back To Top