Mötesföräldrar: 7 förbud

Mötesföräldrar: 7 förbud

Innehåll

Hur man beter sig korrekt under det första mötet med föräldrarna till den utvalda och vad som absolut inte kan göras för att få ett gott intryck på dem. Att vara experter inom relationsområdet Kvinnans dag frågade skådespelarna i filmen “My Crazy Family” Ivan Stebunov, Anna Ardova och Vyacheslav Manucharov.

20 december 2011

Oroa dig inte och var naturlig

1. Du kan inte fokusera på social status

När du träffar den utvalda föräldrarna ska du inte skryta med din sociala status eller tvärtom försöka dölja den. ”I vår film” My Crazy Family ”älskar två varandra och de bryr sig inte om social ojämlikhet och andra fördomar, säger Ivan Stebunov. – Men deras föräldrar är människor med helt andra värderingar i livet. Därför, villigt eller ovilligt, skapar de olika hinder för sina barn “.

Skådespelerskan Anna Ardova, som spelade den viktigaste kvinnliga rollen i filmen “My Crazy Family”, har sin egen åsikt om denna fråga: “När en pojke och en tjej från helt andra sociala skikt möts, är en förnekelse i andan av Montague och Capulet ofta oundviklig. I vår film berättas den här historien med humor och slutar bra. Jag kan bara ge alla råd som befinner sig i sådana situationer: oavsett hur olika vi är, vi måste lära oss att älska, lyssna och förstå varandra. “.

2. Du kan inte bete dig onaturlig

Om du vill göra ett positivt intryck på föräldrarna till den utvalda, bete dig som i vardagen. Din samtalspartner kommer omedelbart att märka ett ansträngt och falskt leende och det är osannolikt att han vill fortsätta kommunicera. Om du låtsas vara någon som du verkligen inte är, kommer du definitivt att se rolig och löjlig ut, som de “reklam” föräldrarna Andrei Urgant och Larisa Udovichenko i filmen “My Crazy Family”.

Kom ihåg det första mötet du bara behöver för att överleva

3. Du kan inte låtsas vara en erfaren värdinna

Det finns ingen anledning att skynda sig att sätta bordet från dörren och på alla möjliga sätt ansluta till det generella krånglet för att hedra din ankomst. Det kommer att se ut på sin plats. Glöm inte att du besöker! Inte varje hemmafru kommer att tycka om det, några minuter efter att de träffats, är en annan kvinna ansvarig i sitt kök!

4. Du kan inte vara bekant

Du bör inte omedelbart efter att ha träffat brudgummens föräldrar gå till “dig” med dem. En ännu hemskare situation är när vissa svärföräldrar börjar kalla den framtida svärmor “mamma” dagen för deras första möte.

5. Du kan inte jämföra brudgummens föräldrar med sina egna

Undvik till exempel sådana fraser: “Och min mammas deg är tunnare”, “Och min pappa är ett fan av Spartak, inte CSKA”.

6. Du kan inte bara prata om dig själv

Kom ihåg varför Leonardo DiCaprio dumpade Blake Lively. Hollywood-skådespelarens mamma tyckte inte om hans utvalda. Och allt för att starlet under mötet bara talade om sig själv. Lär dig av andras misstag! Och var uppmärksam på föräldrarna till din älskade, låt dem prata om sina intressen. Tveka inte att fråga dem om livet – de kommer att bli nöjda.

7. Du kan inte ta allt till hjärtat

Hoppa inte till slutsatser. Skådespelaren Vyacheslav Manucharov hörde under den första bekanta med sin framtida svärfar en formidabel rop: “Ära, fu!”. ”Naturligtvis gjorde det mig verkligen upprörd, – säger Vyacheslav. Föreställ dig min förvåning när jag fick veta att hunden till mina framtida släktingar också heter Slava ”.

Back To Top