Hur man bryter dödläget: min älskares fru är gravid

Hur man bryter dödläget: min älskares fru är gravid

Innehåll

Kommer du att säga att detta inte kan vara? Men psykologer säger att det är ganska ofta. Vi räknar ut hur man inte ska vara den tredje överflödiga i ett förhållande och sedan bita i armbågarna.

Föreställ dig situationen. En vacker ung tjej har träffat en ofri man i fem år i hopp om att han så småningom kommer att besluta och göra ett val till hennes fördel. Enligt en annan (laglig) familj är förhållandet med hans fru ingenstans värre, men de har ett barn som fortfarande är för ung för att skada hans psyke genom skilsmässa. Och förmodligen med sin fru sover de inte bara, men de kan inte ens titta på varandra. Så han hävdar och ber än en gång sin utvalda att ha tålamod tills barnet växer upp.

Flickan led. För närvarande. Fram till ett fint ögonblick fick hon reda på att frun till hennes ofria herre förväntade sig ett andra barn! Detta betyder att hennes “älskade” inte bara sover med sin lagliga fru, utan är till och med glad över att en annan arving utträder.

Att säga att det var ett slag för flickan är att säga ingenting. Och nu försöker hon förstå hur hon kan komma ur den här historien vackert och hur man kan bygga sitt liv vidare..

Vi bad Olga Krainova, en expert, författare, TV-presentatör, grundare av Good Wife-skolan för kvinnlig visdom, att hjälpa till med att lösa denna svåra situation..

Olga Krainova:

– Det är uppenbart att situationen i sig är mycket svår. Men först och främst är det värt att inse att nu, till exempel, en flicka är 30 år gammal och har spenderat de senaste åren på ett förhållande med en gift man. Förhållandet mellan man och hustru kan vara vad som helst, men de är uppenbarligen inte så dåliga som han försökte presentera för sin nya passion. Det är värt att tänka på det faktum att han i fem hela år körde sin utvalda i näsan, samtidigt som han var en föredömlig familjeman. Och snart kommer ytterligare ett barn att dyka upp i denna familj, vilket bekräftas av regelbundna äktenskapliga relationer. Detta bevisar återigen att du inte ska bygga onödiga illusioner och du borde verkligen inte förstöra ditt liv genom att offra allt för en man för vilken den här tjejen bara är nummer två. Det är naturligtvis väldigt bekvämt för honom att leva med sin älskade fru och att ha en vacker kvinna vid hans sida, som är glad att se honom, är alltid redo att mata, smeka och trösta. Det visar sig att kvinnan själv hjälper honom att lysa upp familjelivet, men det är dags för dig själv att tänka, eller hur? Kom ihåg: om en man verkligen älskar dig vill han göra dig lyckligast. Det är nödvändigt att hitta just en sådan person. Och slösa inte din tid på bagateller.

Vad tror folk?

Det finns många historier, som vår hjältinna, i vilken stad som helst. Vi studerade forumen med passion och fick reda på vad samma vänner i olycka och bara inte likgiltiga råder till lurade kvinnor.

”Människor säger att du inte kan bygga din lycka på någon annans olycka! Det verkar som en vuxen, men det finns inget sinne. Jag är ledsen för dig. Därför gifter de sig inte med människor som du. Och sedan får du vad du förtjänar “.

”Varför ska han gå, han älskar sin fru, de har gemensamma barn och på helgerna använder han dig. Är det inte ett himmelsk liv?! “

”Alla säger att de inte har sex med sina fruar … Och även om hon inte hade blivit gravid, skulle han fortfarande inte ha gått. Du dödade helt enkelt tiden. Du måste dela med honom och hitta en annan bra person som du själv kommer att föda ett barn till “.

Back To Top