Hur blir man bättre i sängen?

Hur blir man bättre i sängen?

Upphetsa, väcka lust, gör dig galen … Kan du lära dig det här? Åtminstone kan du försöka. Dessutom är enastående älskarinnor redo att hjälpa till med råd.

19 oktober 2007

Om någon av misstag skulle säga: ”Men jag vet nu hur man blir gudinna i sängen!”, Samlas omedelbart en tät grupp omtänksamma lyssnare och en improviserad presskonferens börjar: “Aha, jag har dig! Kom igen, lägg upp vad du gör med honom! Förmodligen blanda i någon form av dryck? Eller klä dig ut som skolflicka? Kanske ger du honom en snurr, en skottkärra, en djup hals? Biter du hans bröstvårtor? ” Faktum är att vem vill inte ta reda på ett par hemligheter från en riktig sovrumsdrottning, vem vet vad det innebär att vara älskarinna och omsätta dem i praktiken? Samtidigt tenderar många av oss att underskatta den personliga upplevelsen och är redo att lätt tro att våra vänner är mycket bättre jordade i sängkläder. ”Koppla av och försök att … glömma” lärdomarna ”en stund, säger psykoanalytiker Sophia Kadalina. – Låt oss ta en nykter titt på saker: det finns inga korrekta sätt att bete sig i sängen och det finns inga hundra procent recept. Annars skulle hela sortimentet av sexliv endast reduceras till frågor om teknisk effektivitet, efterlevnad av en uppsättning etablerade normer eller efterlevnad av rekommenderade mönster. Men i verkligheten är allt mycket mer komplicerat. ” Och naturligtvis har kärleksmagik väldigt lite att göra med gymnastiska övningar och akrobatiska skisser som berömts av porrindustrin. Nej, magi fungerar efter önskan. Teknik, naturligtvis, ingen avbryter, men det kan yr bara när det fungerar som en krydda. I det här fallet talar vi inte bara om den önskan som vaknar hos en kvinna hennes älskare utan också om den önskan hon känner i förhållande till sig själv. Det är detta, ursäkta tautologin, som gör en kvinna så önskvärd. “Huvudhemligheten för alla stora älskarinnor är att de helt enkelt utstrålar lust”, säger sexolog Pyotr Marfin. ”Det fungerar verkligen på en man med magisk kraft. Han kanske inte helt inser vad som händer, men från enbart en sådan kvinnas närvaro får han erektion. Och det är det, det finns ingen väg tillbaka för den stackars mannen – han är i en fälla som han inte kan komma ut ur “.

Det är svårt att göra utan en viss erudition i kärleksfrågor. Denna erudition innebär både förmågan att skamlöst ge upp, kasta bort alla förbud och tabu, och viljan att möta de mest vågade initiativen..

Så vår man fångas, fångas av kvinnlig lust, bunden hand-till-hand (och på andra ställen) och tätt kedjad till sin älskade häxa. Låt övertygade feminister förlåta oss som inte känner igen dialektiken av kärlek, men det faktum att en kvinna går med på att vara föremål för manlig lust betyder inte att hon sätter sig i en beroende position. Tvärtom betyder detta att de älskande omöjligt byter roller, och nu har hon redan etablerat sin makt över honom (och i all den rikedom av färger som skillnaden mellan könen ger). Mannen var hooked och det hela tillhör henne ensam. Åh, hur söt det är! Men hur mycket arbete kostar det!

Back To Top