Från kolerisk till melankolisk: vilken typ av sex han behöver

Från kolerisk till melankolisk: vilken typ av sex han behöver

Innehåll

Vi fick reda på hur män med olika temperament beter sig i sängen..

Attityden till sex hos män med olika temperament är markant annorlunda. Vi kan spendera timmar på att undra vad vi gjorde fel, eller vi kan ordentligt studera vilken typ av sex som kommer att vara hundra procent vinn-vinn. Det ligger i vårt intresse att möta en partners förväntningar, eftersom studien av manligt beteende till stor del säkerställer familjens stabilitet.

Kvinnor som vet hur man kan tämja sin mans aptit kan sova gott men med försiktighet. Tillsammans med psykologen Ekaterina Fedorova försökte kvinnodagen att beskriva sexuella beteenden hos män med olika temperament, och du måste bara ta reda på vilken av dem din följeslagare tillhör.

Hur man tillfredsställer en kolerisk person?

En kolerisk person är en orolig extrovert. Stark, obalanserad och mycket aktiv. Processen för excitation av nervsystemet överskrider processen för inhibering..

Det vill säga, det blinkar snabbt, men går lika snabbt ut, det bärs lätt bort, men byter lika lätt till ett annat objekt. Känslor visar våldsamt, talar högt, talar sällan, viftar kraftigt med armarna, går snabbt, kan inte sitta på ett ställe länge. Det är osannolikt att kolikern tar av sig sin sista skjorta och ger den till välgörenhet, men han kommer alltid att ha pengar för spektakulära upptåg.

Choleric i sex bör förvånas. Det är tyst i mörkret och under täcket – det är inte hans stil.

Choleriken väntar alltid på möjligheten att visa sig och bli entusiastisk applåder. De bör beundras. Berätta för honom att han är vacker, sexig, att allt var fantastiskt och att du aldrig har haft så många orgasmer med någon. Ju mer du berömmer honom, desto mer försöker han. Vanligtvis säger vi att du inte behöver visa en man i ett inledande skede av ett förhållande alla dina sexuella färdigheter, men en koliker måste omedelbart ge ut något, han borde bli förvånad, kom ihåg detta kön. Men du ska inte öppna hela din arsenal i en session, dos.

Det är han som ska spela huvudrollen med den koleriska personen, så förbered scenen: musik, ljus, rökelse, vackert linne. Låt allt vara ovanligt, låt kön börja i korridoren, och du, gradvis slänga dina kläder, kommer att flytta till sovrummet. Allt ska se ut som en scen från en film, den koleriska vill känna sig som en hjälte, huvudpersonen. Med honom kan du ha sex i poolen, på stranden under månen. När det gäller en kolerisk person är följet viktigast, och själva könet kan vara där i 10 minuter.

Hur man tillfredsställer en sanguin person?

Den galna personen är också en extrovert men med låg ångest. Han är praktiskt taget okrossbar och kan vara döv för andras känslor. Den grundläggande skillnaden mellan en sanguin person och en koliker är nivån på ångest. Sanguine människor har ett nykter sinne, en hög nivå av försiktighet, mycket hög effektivitet, stora ambitioner.

Sanguina människor älskar kraft, och efter att ha fått den avslöjar de perfekt sin potential. Dessa är de bästa ledarna. En sanguin person klär sig praktisk, funktionell, i enlighet med statusen, för att inte sticka ut utan att matcha. Hans garderob överflödar inte av onödiga saker, men han har rätt kläder för alla tillfällen..

Sanguine är huvudkonsumenten av sexuell skicklighet, den huvudsakliga sexuella gourmet och frossare.

Här måste du arbeta. Redan i början måste du demonstrera fungerande intima muskler, visa 150 oralsextekniker och sedan visa fler och fler nya. Om du tar en sanguin person (och framgångsrika män är oftast sanguine människor), måste du ständigt lära dig att behärska nya sexuella tekniker. En äkta person är en teknisk älskare, med honom kan sex ta många timmar. Du behöver inte extravaganta upptåg med en sanguin person, du behöver inte oroa dig för estetik heller, sanguine människor är praktiska människor, inget överflödigt behövs för att inte distrahera.

Den sanguine älskar teknisk korrekt sex och hårda, skickliga partners. Om din man är god, måste du träna uthållighet, dansa, träna, träna intima muskler och munmuskler. För att kunna prata med honom korrekt, kommunicera, förstå honom och vara förståelig för honom, såväl som inte att undergräva din självkänsla hos en sanguin person, måste du gå på speciella psykologiska kurser eller gå till en individuell konsultation med en psykolog. För om du har en mobil psyke blir det väldigt svårt för dig med honom..

Hur man tillfredsställer en flegmatisk person?

En flegmatisk person är redan en introvert, dessutom med den lägsta graden av ångest. Den flegmatiska personen har ett trögt, inexpressivt ansiktsuttryck, det är osannolikt att han är själen i företaget, men han är helt icke-konfliktfull, ansvarig, och om han tar upp något kommer han att ta saken till slutet. En flegmatisk person är den typ av man som gifter sig bara när det finns en kvinna som tar honom vid handen och ordnar allt själv: ta honom till registret, transportera hans saker från sin mamma till sig själv eller flytta till honom själv.

För en flegmatisk del är äktenskapet oftast en smidig övergång från mor till hustru, medan alla moderfunktioner automatiskt överförs till hustrun efter bröllopet. Flegmatikern är en trogen make. Han är för lat och konservativ för att söka äventyr på sidan. Om han är okej hemma ser han inte ens omkring.

Flegmatikern är intresserad av hans nöje.

Han har förmodligen redan sina egna etablerade scenarier för intimitet, och det är osannolikt att han vill ändra dem. Det är särskilt viktigt att städa upp de intima musklerna när det gäller flegmatisk. Med honom är detta ett obligatoriskt program, för han måste känna att sex med dig är oförglömligt..

Flegmatiska människor är ofta väldigt rena, otrevligt utseende kan alienera dem. Men även med andra typer av temperament avbryter känslor inte hygienreglerna. En flegmatisk person är just den mannen som uppriktigt kan säga: “Varför bär du smink, jag gillar dig även utan smink.” Något liknande kan sägas av en man med ett annat temperament, men från helt andra överväganden..

Hur man kan tillfredsställa en melankolisk?

Det melankoliska är en orolig och känslig introvert. Han är känslig, sårbar, känslor uppstår snabbt, ersätter varandra, upplevs levande, men utåt syns allt detta inte. Utåt verkar melankoliska människor alltid lugna, pratar långsamt, rör sig långsamt, gestikulerar trögt, kan vara blyga och okommunikativa eftersom de är rädda för människor – de kan oavsiktligt orsaka dem mental smärta, förolämpa.

Melankoliken slappnar bara av ensam eller i sällskap med människor som är mycket nära honom, som han helt litar på och i vars kärlek han är helt säker. Den melankoliska är mycket mindre självisk än alla andra, han vill att alla ska vara bra, så att allt är rätt, ärligt, och för detta är han redo att röra sig och göra eftergifter eller till och med uppoffringar. En person som är intresserad av om det är bekvämt för dig att sitta så, om du behöver en filt, om du ska hälla te åt dig.

Den melankoliska vill ha kärlek. Han behöver samtal på en bänk, kramar, långa detaljer.

Detta betyder inte att han inte kan snabba spontana handlingar, han är till och med mycket kapabel. Den melankoliska känns som en partner väldigt bra och anpassar sig automatiskt till henne, åtminstone bryr han sig om dina känslor, och om du ger honom feedback kommer du att växa upp en ideal make för dig själv.

Han behöver inte träffas av att hoppa ur kakan, oväntat få handbojor och en piska från sängbordet. Om din man är melankolisk måste du definitivt lära dig att ge en sensuell avsugning, den melankoliska kommer att uppskatta det. Den melankoliska är mycket känslig och taktil, det skulle vara bra för honom att lära sig alla typer och metoder för massage. Med en melankolik, som med vem som helst, är det viktigt för dig att utveckla din intuition, till exempel genom att lära dig läsa Tarot-kort..

Det finns alltid ett “men” i slutet av berättelsen. Artikeln innehåller taktfulla steg, men livet är en oförutsägbar sak, det är omöjligt att vara redo för någonting, vilket innebär att du måste ha ett reservscenario eller styras av intuition, speciellt om det finns kärlek mellan dig!

Back To Top