Ett skelett i en garderob: vad är bättre att dölja för en man?

Ett skelett i en garderob: vad är bättre att dölja för en man?

Innehåll

Allt du säger kommer att användas mot dig …

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Kvinnor är så vana att tänka att män inte förstår dem, att män själva trodde det. Ja, ja, mycket ofta säger de (män) att kvinnor är som böcker – du måste läsa långsamt för att njuta av den ursprungliga eftersmaken och bli fascinerad av deras mysterium.

Tja, jag föreslår att inte störa män som försöker läsa dig. Och så att denna process är till nytta för båda könen, eftersom vi har samlats här för att lära oss att hitta ett gemensamt språk med män och bygga starka relationer baserat på anteckningar om lycka och glädje, hjälper vi dem lite …

Diskutera aldrig det med en man om du inte vill förlora honom.

SLUTA! Dessa ämnen är förbjudna!

Forskare har bevisat att en kvinna talar mer än 20 tusen ord om dagen och en man mindre än 7 tusen. Låt oss inte glömma att den kvinnliga mentala organisationen är tunnare och att hon känner världen främst känslomässigt, och hon har fler tankar (vilket också är vetenskapligt bevisat), olika upplevelser, gissningar …

Därför är det viktigt för en kvinna att prata. Men jag kommer inte att sprida mig, ibland går hon bortom alla gränser och med sina egna bla-bla-bla dömer sig till ensamhet och slår ut sådana fakta från sitt liv att det är bättre att hålla tyst.

Vad är strängt förbjudet att prata med en man?

1. Bär inte tidigare relationer till nya.

Om du har en man i åtanke eller bara planerar att starta ett förhållande, berätta aldrig för din nya partner om din kärleksupplevelse. Relationer är energi. Tidigare relationer, vad de än var, har redan blivit föråldrade. Du har fått nödvändig erfarenhet för att bygga framtiden. Använd det maximalt och sätt stopp för det som var för att inte förstöra det som finns här och nu.

Du behöver inte berätta för din nya man om dina tidigare kärleksaffärer. Lämna det förflutna i det förflutna, och i det alla män som var före nutiden.

Viktig! Framgångsrika män gillar att provocera sina damer, särskilt i början av ett förhållande..

Även om han ställer dig, framkallar och ställer dig “obekväma frågor”, försök att jämna ut hörn och avslöja din historia på ytan. Fokusera inte på detta. Mindre detaljer desto bättre.

Det bästa alternativet är att hålla fokus på vem som är bredvid dig. Om han provocerar, säg bara att du just nu är glad att vara med honom. Drunkna inte i känslor. Var ljus!

Hur man beter sig med en man och behåller hans intresse, avslöjar jag i detalj i min teknik “Brett, inte djupt.” Du hittar henne på min YouTube.

2. Prata inte med din man om andra män

Oavsett hur banalt det kan låta är en man en man. Du bör inte berätta för honom att din miljö består mer eller mindre av andra män – kollegor, chefer, vänner, affärspartners och kunder. Fokusera inte hans uppmärksamhet på det..

Varje gång du pratar länge om dina planer och interaktioner med någon från mannen, gör du din utvalda avundsjuk. När en man börjar träffa en kvinna släpper han henne in på sitt territorium och uppfattar andra män som rivaler..

I allmänhet är det bättre att inte experimentera och inte få din älskade att känna sig avundsjuk – för ditt förhållande kan det sluta dåligt.

3. Berätta inte för din man familjens hemligheter.

Familjerelationer spelar med miljontals färger. Ett ögonblick är de fantastiska, och nästa kan något hända som oroar sig..

Om du och din nära och kära börjar prata om familjen, försök att prata om det på ett positivt sätt. Inget behov av negativitet – håll de brasilianska passionerna hemliga. Annars kan du driva mannen att tvivla på kvaliteten på din genpool. Försök att jämna ut hörn och håll dig borta från detaljer som kan få dig att se hårt på dig..

Du ska till exempel inte prata om vad din farfar drack, din far slog och din mamma skällde på vad ljuset var.

Viktig! Om du ändå låter det glida över ett känsligt ögonblick, låt mannen förstå att oavsett förhållandet i familjen, ditt mål är att bygga ett tempel av lyckliga relationer..

Du har lärt dig din lektion, du har din position i livet och värderingar. Du lever ett tillfredsställande liv, är positivt och fullt av hopp om en ljus framtid som du bygger med dina egna händer. I allmänhet är du en smart, vacker, målmedveten kvinna. Exakt den han behöver.

4. Berätta inte din man om hälsoproblem

Även om du är sjuk och inte kan komma på ett datum, berätta inte för din utvalda om det. Och ännu mer så bör du inte berätta en man i färger och i detalj om dina många besök hos läkaren..

I bästa fall kommer han att tro att han inte är intressant för dig. I värsta fall kommer det att kännas att din hälsa är dålig, och detta undergräver den erotiska uppfattningen om dig som kvinna..

Observera att för ett seriöst förhållande behöver en man en kvinna som han kan dela allt med: sorg, glädje, nya prestationer och prestationer. Och för detta bör en kvinna alltid vara i god form..

5. Visa inte din man din kärlek till något (någon) annan än honom

Det är viktigt att förstå en sak här: när du bygger ett förhållande ska en man känna att han är nummer 1 i ditt liv. Allt annat – dina hobbyer, flickvänner, arbete, mamma – bör blekna i bakgrunden.

Därför, om du är galet kär, till exempel för att skulptera från lera eller kommunicera med din mamma, behöver du inte initiera din man till denna “kärlek”. Låt honom inte veta hur mycket tid du ägnar åt din favoritverksamhet, annars blir han avundsjuk på dig för dina intressen. Skydda honom från detta. Så du kan spara ditt personliga utrymme och stärka din relation med din man..

Allt du säger kommer att användas mot dig …

Varje man vill vara den viktigaste och enda “kärnan” för sin kvinna. Om denna känsla inte finns, börjar han oroa sig, svartsjuk och så småningom förlorar intresset för dig. Men glöm inte rollerna för män och kvinnor, om vad som är inneboende i oss på instinkternivå.

En man är en erövrare, en jägare. Han är intresserad av att titta på sin trofé, ta reda på det. Om du sätter dig “på ett fat med en blå kant” och pratar oupphörligt om saker som ska hållas tysta, kommer mannen snabbt att svalna och tappa intresset för dig.

Det vill säga en viss underdrift från din sida matar hans jaktinstinkt, hans intresse för dig. Och när en gnista ständigt brinner i ett förhållande, blir det inte svårt att antända lågan. Och han, så att ditt intresse inte försvinner, kommer att ge mer och mer varje gång.

Om du vill bli kär i en man och bosätta sig i hans huvud och hjärta, titta på min YouTube Den här videon. I den lägger jag fram hemligheterna för hur man får en man att tänka bara på dig och vill se dig oftare, mer, längre..

Ytterligare en punkt om avslöjanden. Innan du berättar för en man om dig själv är det värt att svara på en fråga: “Om de gjorde en film baserad på ditt liv, skulle du visa den för världen?”

Som de säger under förvar: du kan vara tyst, allt du säger nu kommer att användas mot dig.

Du vet, den här frasen belyser perfekt den fina linjen som skiljer lyckliga relationer från olyckliga. Och du borde inte korsa det, för ett fel ord kan förvandla ditt liv till mörker..

Prata med honom “på samma språk”

Vad ska jag prata med en man om? Det viktigaste, kära, är att inte hamna i tråkig banalitet. Han är inte alls intresserad av att lyssna på dig handla eller behärska föryngringsprocedurer. Och att prata om vädret, din frukost (lunch och middag) eller om boken du läser före sänggåendet är inte särskilt uppmuntrande – 99% av kvinnorna pratar om detta, och du måste bli den enda för honom, det vill säga unik, oöverträffad.

Därför vill jag dela med dig ett litet men coolt råd: utveckla på dess territorium. Nej, du behöver inte följa honom med en svans, men att läsa om vad han är förtjust i är väldigt mycket.

Försök att läsa mäns tidningar först. Utforska märken av tillbehör, bilar, prylar. Sök efter information om båtar och hästar. Fråga om vad som händer i hans favoritsport. Din uppgift är att smyga in på hans territorium obemärkt, utforska hans intressen och studera dem, så att han en dag kommer att visa upp sitt intellekt och sin medvetenhet och träffa målet – hans hjärta.

Om du har frågor om män och relationer med dem kan du alltid komma till mig för en öppen utbildning, så hjälper jag dig gärna att hantera dem..

Låt din man vara Apollo för dig, och du vara en gudinna för honom. Då kommer fred, harmoni och kärlek att råda i ditt förhållande..

Och jag önskar er lycka! Må alla dina planer och drömmar gå i uppfyllelse som avsett.

Back To Top