Bekännelse av en hållen kvinna: bero på en man eller bli framgångsrik

Bekännelse av en hållen kvinna: bero på en man eller bli framgångsrik

En framgångsrik kvinna låter stolt och stark, och en bevarad kvinna verkar ha en oseriös mening som får oberoende flickor hånfullt (eller kanske avundsjukt). Är det verkligen?

29-åriga Marina K. berättade vad som fick henne att helt förändra sitt liv, attityd till män och bli … beroende!

”Om det fanns en möjlighet att uttrycka klagomål till den allra första kvinnan som stod upp för kvinnors fulla rättigheter, skulle jag göra det. Nej, naturligtvis, det är fantastiskt att vi, bräckliga varelser, fick många möjligheter, för i gamla dagar ansågs en kvinna vara en så svag varelse som inte hade rösträtt. Men i allt borde det finnas en åtgärd. Och att slå dig själv i bröstet och skrika att du är stark och framgångsrik, och sedan gråta i din kudde på natten och stönna av ensamhet är helt klart för mycket. Jag var stark, snäll och målmedveten … En man i kjol! Hon gifte sig tidigt, 20 år gammal. Naturligtvis på grund av den stora och rena kärleken som döljde mina ögon, och min man var för mig centrum för universum, med vilken jag drömde om att leva ett långt lyckligt liv och dö på en dag. Ögonen började öppna efter tre månaders gift liv. Jag gick över till distansutbildning och fick ett jobb. Mannen fruktade att han skulle kallas till militärtjänst och förblev för att studera vid heltidsavdelningen. Jag kunde inte arbeta till fullo. Ja, och ofullständig också. Och jag, som en idiot, förutom mitt huvudjobb, fick ett deltidsjobb och på kvällarna skrev jag uppsatser för medstudenter. I allmänhet var jag den främsta försörjaren. Och jag var till och med stolt över det! Nu förstår jag vilken idiot jag var. Mannen var inte särskilt orolig för detta, ibland avbrutet av enstaka deltidsjobb. Absolut alla problem – från ekonomiskt till hushåll – jag löste “.

”Och så fick jag, alla så stolta och framgångsrika, oberoende och självsäkra, ett väckarklocka från en vän. Som att din troende sitter nåd med någon flicka på ett kafé. Den första tanken var att bryta av och rusa dit. Men jag övermäktade mig själv, brusade, lugnade mig, tittade runt i lägenheten och … packade bara mina saker. Flyttade till min mamma. På kvällen kom en orolig och förvirrad man springande. Naturligtvis förnekade han allt. Först. Och sedan erkände han att han hade träffat en annan i flera månader. Och så gick det bara för mig att jag gömde mig bakom en mask med viss pseudo-framgång, hade förlorat. nej, inte min man utan jag själv. Dina önskningar, drömmar, kvinnors behov, shoppingresor, träffa vänner, resor och bara ditt liv. I det ögonblicket bytte något i mig. Jag blev mer cynisk, pragmatisk och förmodligen listig. Efter ett halvt år av ett halvt sovande, halvdepressivt tillstånd började jag gradvis dyka upp, så att säga. Jag började leta efter ett nytt jobb, gick till olika intervjuer. Vid en av intervjuerna träffade jag en man som faktiskt (om jag hade klarat intervjun) skulle bli min arbetsgivare. Men istället för att anställa frågade han mig … på ett datum. Jag var mycket misstänksam och betraktade den romantiska inbjudan som ett slags väckarklocka. Liksom, om du vill ha ett jobb, då … Men, för att vara ärlig, jag gillade honom. Trevligt, smart, med mycket humor … I allmänhet gick jag med på “.

Back To Top