7 tecken på att du är sexigare än du tror

7 tecken på att du är sexigare än du tror

Innehåll

Lista från vår psykolog.

Låg självkänsla och oändliga tvivel om vår attraktivitet får oss att se många fler brister i spegeln än vad vi verkligen är..

Vi underskattar ofta oss själva och betraktar oss som vanliga och “grå möss”, medan de omkring oss uppfattar oss helt annorlunda. Hur man förstår att du är mycket mer förförisk än du tror?

Tatiana Ogneva-Salvoni

Psykologi

Praktiserande psykolog, författare, författare till boken “Rights and Happy”

1. Om du går in i ett rum med främlingar vänder de sig instinktivt för att titta på dig

Du har en attraktivitet som andra bokstavligen läser från dig, känner på avstånd. Tro mig, få kvinnor har denna kvalitet. Kanske märker du att förbipasserande ofrivilligt håller ögonen på dig, intresserat undersöker dina kläder, ansikte, figur … Detta innebär att du inte behöver låtsas och låtsas vara någon annan, bara var dig själv.

2. De imiterar dig

Kanske har dina vänner eller kollegor upprepade gånger antagit din stil, kopierat din manikyr och köpt samma kläder som du. Eller kanske bad de dig om skönhetssalongens kontakter, där du gör stylingen eller namnet på den kräm du använder? Det beror på att de gillar dig och vill vara som du..

3. När du kritiserar ditt utseende blir du inte förstådd

Gillar du inte näsan, botten eller rinnande hår? Och du oändligt klagar över det i närvaro av dina vänner? Men de verkar ha konspirerat och vill inte på något sätt komma överens med dina påståenden. Tro att de inte alls försöker lugna dig, bara dina brister är inte alls kritiska och fångar inte någon annan än dig..

4. Efter den första natten ringer killarna tillbaka

En av de största rädslorna för varje ung kvinna är möjligheten att verka ointressant, speciellt om du precis börjat med en ung man och har haft ditt första kön. ”Vad händer om han inte ringer igen? – vi tänker skrämda. “Tänk om han inte gillade mig?” Men killarna ringer till dig och erbjuder att träffas igen, vilket innebär att du är intressant, attraktiv och sexig!

5. Folk avundas dig

Naturligtvis är avund en destruktiv känsla, men det kan vara en utmärkt markör för dem som ifrågasätter deras egen attraktionskraft. Tro mig, ingen avundas fula, eländiga och tråkiga kvinnor. Och om det finns minst en person i denna värld som avundas dig, har du något värdefullt och unikt. För skojs skull kan du fråga dina vänner vad de vill ha av vad du har. Tro mig, de har nog något att säga.

6. Du har ett förhållande med det motsatta könet oftare än dina flickvänner

Du kanske tycker att det är normalt att killar blir kär i dig hela tiden och vill vara där. Men inte alla kvinnor kan skryta med sådan framgång. Det finns de som har väntat på en ny romantik i 3-5 år, medan du alltid har tur med killar. Även om du är omgiven av många manliga vänner talar detta också om din sexuella attraktion..

7. Du får komplimanger

Så fort du ordnar lite, klär dig på, sminkar ljusare, människor runt dig börjar omedelbart uppmärksamma det. De säger att du ser bra ut och hur den här klänningen passar dig, men du tror fortfarande inte? Komplimanger går bara till de som förtjänar det. Så du är verkligen en förförisk sötnos.

Titta i spegeln nu och börja älska dig själv som andra älskar dig.!

Back To Top