7 sätt att testa om attraktion är ömsesidig

7 sätt att testa om attraktion är ömsesidig

Psykologer berättade vad du bör vara uppmärksam på.

Beteendeforskare i Psychological Bulletin hävdar att människor beter sig på ett visst sätt när de lockas till någon. Imitation eller eftertanke, önskan att vara i nära fysisk närhet – det här är de viktigaste tecknen på sympati. Det finns också icke-verbala ledtrådar som att få ögonkontakt, nickar medan du pratar, ler och skrattar..

1. Spänning

“En av de viktigaste indikatorerna på ömsesidighet mellan två personer är en stark önskan att interagera”, säger psykolog Michelle Henderson. Till exempel kan detta manifestera sig under en livlig konversation som genomförs med entusiasm från båda parter. Spänning kommer från samtalspartnerna, hjärtat börjar slå snabbt och rösten blir något lägre.

2. Speciellt utseende

Attraktivitet kan glida genom konversation öga mot öga. Det är denna blick som säger att endast nuet är viktigt för partners. De tittar noga på varandra och ler..

3. Lockande arom

“Om doften från en annan person lockas kan det tyda på ömsesidigt intresse”, bekräftar Henderson. Detta beror på feromoner (kemikalier som fungerar som sändare av biologisk information om önskan att locka det motsatta könet. – Red.), Som utsöndras av huden och andra delar av kroppen. Man kan märka manifestationen av dessa ämnen om en person alltid försöker komma närmare när du ser dig..

4. Kroppsspråk

Att stå med höfterna mot varandra är ett tydligt tecken på uppmärksamhet. När en partner gör allt för att stänga avståndet (närmar sig och lutar sig) betyder det att han dras till dig.

5. Intresse

Om någon älskar dig kommer de automatiskt ihåg alla små saker som du säger. Personen vill veta mer om dig. Därefter kan han oavsiktligt upprepa denna historia, som du själv redan har glömt. Således bygger partnern omedvetet framtiden med dig..

6. Röda kinder

Var alltid uppmärksam på de små sakerna. Leta efter små förändringar i rörelse eller beteende. Var uppmärksam på fysiska signaler som inte kan kontrolleras. Till exempel ansiktsspolning. “Om en person oavsiktligt rodnar bredvid dig, har de definitivt ömma känslor”, säger Henderson.

7. Närmande

När det finns ömsesidig attraktion kommer en person alltid att hitta sätt att komma närmare och skapa kroppskontakt. Det mest exakta tecknet är beröring. Även oavsiktligt att stryka din hand kan uttrycka intensiv attraktion. Dessa små detaljer tenderar att hända naturligt..

“Om du nyligen träffar någon och inte vet hur man bäst beter sig, lita på din intuition och låt saker flyta organiskt”, rekommenderar psykologen..

Back To Top