6 livshackar hur man återutbildar din älskade utan att skrämma bort honom

6 livshackar hur man återutbildar din älskade utan att skrämma bort honom

Innehåll

Vår relationsexpert kommer att berätta hur man motiverar en man att förändras till det bättre..

Varje man drömmer om gränslös kärlek, tillgivenhet, förståelse och full acceptans. Så att kvinnan värnar om honom, inte går in i ett argument och håller med om allt. Faktum är att detta visar sig vara en dröm om en idealisk mamma, men för en man skjuts den upp på en medveten nivå. Därför, om en kvinna tar på sig uppgiften att återutbilda, börjar hon automatiskt spela rollen som en idealisk mamma, som måste samla mannens brister och, som en mamma, försiktigt leda i rätt riktning..

Anna Nine

Familjepsykolog, gestaltterapeut

Att omutbilda en nära och kära är inte en lätt uppgift, för själva genomförandet av pedagogiskt arbete förutsätter konkurrens med sin mor – “vem är bättre”. Därför kommer en man naturligtvis att vara rädd och motstå utbildning, för han drömde om en älskad kvinna och inte om att ha en andra mamma. Omvandlingen av en älskad till en kvinnamamma kommer att orsaka en känsla av skräck och inre dissonans. Dessutom kommer det hos en man att orsaka ilska och missförstånd om vad som händer honom. Han kanske till och med bestämmer att han har slutat älska en kvinna, för hur kan det vara så mycket ilska i ett förhållande?

Vi är alla inte perfekta, och i relationer måste vi förändras, bli bättre och bara utvecklas med förvärv av nya upplevelser. Detta är nödvändigt för att förhållandet ska leva i dynamik. Kan detta kallas en återutbildning av varandra, och är varje partner redo att vara i mamma och pappas roll och engagera sig i den andra hälften? Alla har sitt eget svar.

Tänk på livshackar som hjälper till att upprätthålla ett hälsosamt förhållande mellan man och kvinna, sexualitet och intresse för varandra..

1. Att bevara parets intressen. Vi pratar om dem högt.

Bakom varje process finns ett resultat, bakom passivitet är dess frånvaro. Därför kräver varje förändring hos en person en inre förståelse för varför detta är nödvändigt och hur de kommer att påverka förhållandet i ett par som helhet..

Så om en kvinna ber en man att byta för hennes skull och till exempel säga oftare att han älskar henne, är det viktigt att förklara hur detta kommer att påverka alla relationer i allmänhet. Det verkar som om män borde förstå detta själva, men tyvärr kan sådana enkla saker för kvinnor inte ens uppstå för en man. Berätta därför för dem att ju oftare en ung man visar sin kärlek till dig, desto varmare, bekvämare, lugnare och säkrare är du i ditt förhållande. Detta är i princip viktigt för relationer, så ju mer känslomässigt du är lugn, desto mer styrka och bättre humör har du, och atmosfären av lycka hos paret som helhet beror direkt på detta..

Använd inte denna strategi bara i en riktning. Så snart du manipulerar kärlek och curtsy ett sätt, kommer mannen att stängas. För att använda den här dörren till öppna avtal för att bevara ett par intressen krävs förtroende. Ta hand om det. Och om en man ber dig om något också i parets intresse, försök att höra honom..

2. Förstå hur starkt förhållandet är och vad din man är rädd för.

I olika skeden av ett förhållande är män rädda för olika saker. Om han är av naturen blyg och inte redo att lösa svåra situationer, och det finns många av dem i livet, kommer en kvinna helt enkelt att lära sig att lösa dessa problem på egen hand. Eftersom en blyg man försvinner ändå från situationen. Detta är ett sätt att fly i någon fara. Du kan ta hänsyn till detta och ställa en man en fråga: hur värdefulla är relationer för honom, är han redo att investera i dem känslomässigt?

Ju starkare förhållandet, desto mer har redan investerats i det vid denna tidpunkt..

Därför leder erkännandet av förhållandets styrka naturligtvis till det faktum att mannen blir mer stabil och vill stanna i en svår situation med sin energi, och inte för att han tvingades.

Och även om situationen skrämmer en man, men han värdesätter och älskar en kvinna, kommer han att göra allt för att hjälpa henne. Och detta kräver inte omskolning, men kräver att en mans potential avslöjas.

3. Kom ihåg var du började.

Alla är bekanta med berättelser när en man och en kvinna pratar om något viktigt, men ämnet för konversationen blir suddigt och det är inte längre klart var konversationen startade.

Processen att förbättra en annan person är oändlig. Du kan börja med att be om att förbättra ditt fysiska tillstånd, fortsätta med att be att laga middag och göra en romantisk kväll, sedan kan du kasta dig i minnen och gå igenom vad personen inte gjorde eller gjorde, men inte gjorde. Känner du det? Ämnet för konversationen är förlorat. Slösa inte bort henne.

I alla samtal måste du hålla fokus på att identifiera problemet och sedan lösa det. Detta gör det möjligt för båda parter att hålla sig inom ämnet, förstå dess betydelse och relevans..

4. Jag hittar dig ändå. Vi pratar om det ändå.

I alla svåra samtal finns det en frestelse att låtsas vara ett barn, att suddiga ut ämnet, att låtsas att du inte förstår vad som står på spel. En kvinna som upplever internt motstånd, ilska, förlägenhet har också en sådan frestelse, och det är svårt för henne att fråga. På samma sätt är en man frestad att låtsas att han inte förstår vad du ber honom att göra. Det är okej, så många människor gör det.

Din uppgift är att göra det klart att även om en man gömmer sig från ämnet, låtsas att han glömde, inte hörde, inte gjorde, så kommer du fortfarande att ta upp det här ämnet. Åtminstone för att detta ämne är viktigt för dig och är systemiskt viktigt för ditt förhållande.

Så snart en man inser att det är omöjligt att säga upp dig, börjar han leta efter ett sätt att lösa situationen och kommer naturligtvis att förändras.

Back To Top