15 regler för att inte göra ett datum till ett förhör

15 regler för att inte göra ett datum till ett förhör

Innehåll

Gör dig redo för detta möte, du var väldigt orolig. Vi tillbringade flera timmar i en skönhetssalong, tänkte över din bild till minsta detalj och nu är det dags att tänka på innehållet i konversationen med din fläkt. Så vad skulle det vara lämpligt att fråga honom om??

1. Du är gift?

Frågan är hackad och vanlig, men utan den någonstans. Detta är den punkt du måste ta reda på först. Starta gärna ditt samtal med den här frågan. Du vill inte hitta en “trevlig” överraskning senare i form av din utvalda hustru och närvaron av tre barn på hans hals. Dessutom, om du skäms för att fråga om det direkt, kommer du att lossa mannens händer. Om det visar sig att den valda passets plats redan har intagits av en annan kvinna, kommer han alltid att kunna hysa dig för det faktum att du inte omedelbart fick reda på hans civilstånd..

2. Du läser recensioner och recensioner eller förlitar dig på intuition?

Kanske uppfattar du den omgivande verkligheten på samma sätt, då finns det inga problem. Om din valda är en sensor och du är van att förlita dig på den sjätte sinnen, försök sedan räkna ut den. vad har du gemensamt med honom. Det händer att människor som tillhör olika typer inte kan förstå varandra och en partners beteende kan orsaka dem verklig irritation. Bestäm själv om du kan leva med din fullständiga motsats..

3. Vad gör dig bäst av människor?

Självklart vill alla vid det första mötet visa upp sin bästa sida. Din samtalspartner är inget undantag. Det är osannolikt att han omedelbart kommer att visa dig de otäcka egenskaperna hos hans karaktär. När du har lärt dig vad han anser vara oacceptabelt i relationer med människor kommer du att förstå hur du ska bete dig med honom. Kanske älskar han bullriga fester och tål inte dem som enligt hans åsikt lever ett tråkigt liv, men du tvärtom föredrar att spendera kvällar hemma med en bok och inte tål sådana händelser..

4. Hur ofta kommunicerar du med dina föräldrar och släktingar?

Det är bra när en man har någon att rådgöra med och han vet med säkerhet att han kommer att få stöd. Men en mycket nära relation med familjen kan skada hans personliga liv. Om han är van att dela med sig av sin familj med alla detaljer i förhållandet, förvänta dig då problem. Det är sant att dåliga relationer med släktingar tyder på att han har psykiska problem. Så innan du går med på ett andra datum, se till att din valda har förmågan att lösa konflikter och hitta kompromisser..

5. Berätta om ditt sämsta datum någonsin.

Om du tycker att datumet går bra kan du fråga din pojkvän om du har besvikit hans förväntningar. Och ta reda på vem han var tvungen att träffas före dig och om hans kväll blev en riktig mardröm.

6. Hur ditt senaste förhållande slutade?

Kanske kallade han dig till ett kafé bara för att göra sin andra hälften avundsjuk. Eller så går han igenom en hård paus och vet inte längre hur han ska läka sitt sårade hjärta. Eller tvärtom, han skilde sig från sin fru och insåg sina misstag. Du kommer att förstå om han är benägen att skylla på andra för allt och om han utvecklas som en person..

7. Du vinner 20 miljoner dollar. Vad gör du med pengarna?

Du kommer att kunna förstå vem som är framför dig: en spender, eländig och elak eller en person som vet hur man hanterar ekonomi. Kan en person spara pengar för familjens behov, eller är han en oförbättrad egoist som först och främst bara tänker på sig själv? Du behöver inte en man som egentligen inte vet hur han ska fördela sin budget?

Back To Top